CunitCarnaval.com

Més novetats per la Gran Rua

L'objectiu d'aquesta edició és trobar l'equilibri entre la diversió dels participants i l'atractiu per l'espectador. En això es porta molt de temps treballant i ja era hora de seguir anunciant novetats. El recorregut es canvia per donar cabuda a més espectadors i fer-lo més atractiu pel participant. S'avança mitja hora la sortida de la Gran Rua per beneficiar al públic. 

Ja vam avançar que la Gran Rua tindria canvis notables per millorar-la, són massa els anys sense fer canvis que li donin un gran salt de qualitat per a tots. El recorregut ja no ens portarà pels únics carrers sense espectadors de Cunit, arribarà a l'Avi Pau però no continuarà per la zona de Diagonal; anirem directament a parar a la cantonada del Bar Reinas, on la Policia. 

Són canvis que es poden realitzar gràcies a tenir el limit màxim de participació a 50 colles. La mitja hora que s'avança la sortida ve donada per què segons on estigui l'espectador la Gran Rua en aquell punt acaba massa tard, és un canvi positiu pel públic que visita Cunit de totes les regions per gaudir del nostre carnaval. 

Els grups podran gaudir d'un gran video ja que seran gravats des de 5 punts del recorregut. La premsa ja sabeu que segurament es mourà pels carrers del nucli antic i sobretot on estigui col.locat el pont de llum i so. 

Altres canvis que donaran més qualitat serà que el públic podrà reconèixer el nom de cada grup gràcies a que al número o lletra de cada grup es podrà veure el nom de cada grup. Segurament hi haurà més trams amb tanques per seguretat, aviat anunciarem a quins trams. A aquesta edició comptarem amb una carpa més de Protecció civil: una a la plaça Santiago Rusinyol i una altra on l'any passat, a la carrerada de Santa Coloma. Els lavabos aquest any estaran només a l'esplanada de l'estació ja que durant el circuit no es van utilitzar a la darrera edició. 

Aquests canvis s'han rebut molt bé per part de les colles i d'alguns espectadors amb els que hem pogut parlar. Desitgem que aquesta edició, per fi, marqui un abans i un després en aquest carnaval! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit