CunitCarnaval.com

Inscripcions del 14 al 19 de gener

Molts han estat els interessats en saber quan són les inscripcions a Cunit, doncs ja teniu dates. Del 14 al 19 de gener a l'OAC de l'ajuntament. Com ja podeu llegir a altre noticies, moltes són les novetats que us esperen a aquest carnaval.

Als canvis a la Gran Rua, s'uneix un altre gran acte per a colles al Pavelló els Joncs. Un concurs de coreografies que farà del divendres nit un autèntic espectacle al Pavelló. A l'email ja tindreu tota la informació interessant per participar. Però per qualsevol dubte teniu aquest corrreu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Com ja sabeu les inscripcions per la Gran Rua es faran a les dates esmentades i es tindrà en compte els anys ininterromputs sortint a Cunit i la puntuació dels anys anteriors. A més de les premiadas també gaudiran de privilegis els grups que van quedar amb gran puntuacions l'any passat. El privilegi serà exposar als carrers del poble durant el matí i sortir des de l'esplanada de l'estació. 

Desitgem que tot surti bé i per qualsevol problema ja sabeu que us podeu adreçar a nosaltres! Salutacions i moltes forces pels darrers dies de treball! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit