CunitCarnaval.com

Comença una nova etapa!

Per primer cop pensem que es començaran a veure els resultats de la feina d'aquests quasi 3 anys. Els ingredients són un programa reinventat, la consolidació d'un projecte que mai arriba abans del tercer any i un poble que creu més que mai en el seu carnaval. Està clar que encara manquen coses per millorar, però aquest projecte sentim com es consolida i guanya any rere any.

El camí pel que s'ha apostat és el correcte. Anar experimentant amb coses i quedar-nos amb les que funcionen i les que no o milloren o desapareixen. Fer autocrítica en aquest casos és vital per tirar endavant i consolidar una idea, ja que si no et tornes conformista. Després de dues edicions intentant comprovar el que funciona, arriba la tercera en la que posem totes les nostres energies en allò que funciona i es fan millores en aspectes que es podien modificar. 

Es pensa que serà el primer any en que el nostre carnaval pugui lluir i tenir el ressò que mereix des de fa molt temps. Està tot quasi preparat, cada dia comptem amb un o dos actes grans. Les activitats infantils faran que els més menuts del poble creixin amb aquest sentiment per això cada edició hem apostat per elles. I per a tots el públics tothom només coneixia la Gran Rua, i normal; però ara ja comptem amb una Gala de Carnestoltes el dijous gras que ha estat increïble i seguirà creixent, tant que segurament s'haurà de canviar la localització per l'any vinent. 

Un divendres que promet molt amb la Batalla de Confeti infantil a la tarda, activitat que va ser espectacular l'any passat. I la batalla de coreografies de la nit que promet omplir el pavelló Els Joncs, on les colles lluiran els seus millor balls i de ben segur s'ompliran de gom a gom les grades del recinte. Dissabte espera una exposició amb més participació que en anteriors edicions i la Gran rua amb les millores anunciades potser dóna el salt qualitatiu definitiu a un carnaval que necessita esclatar. 

Diumenge infantil i un dimecres de cendra que any rere any es podrà anar millorant per a fer-lo encara més participatiu. Els ingredients estan bullint, esperem que us agradi la nova recepta que hem preparat per a què Cunit i voltants gaudeixi d'uns dies inoblidables. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit