CunitCarnaval.com

Una #galacarnestoltes per somniar

El proper 12 de febrer s'espera una Gala Carnestoltes amb moltes sorpreses. La primera novetat, com ja sabeu, és que les generacions més joves tenen la seva Gala infantil abans de la Gala Carnestoltes. La preparació d'aquest acte ve de lluny i això es reflexarà. 

La gala infantil comptarà com a gran atractiu la presentació dels Reis Confeti. Però no tan sols això, també tindrem grans trucs de màgia, coreografies i un gran ambient conduït per una parella de presentadors que aviat coneixereu. Al Casal Municipal tindrem al Boig poc abans de les 19 hores esperant la vostra arribada per fer-vos fotos amb ell al fotocol, que segur que vosaltres també veniu ben macos. 

Després d'aquesta gran gala infantil. Arriba la Gala Carnestoltes, atents que els menors de 16 anys no podreu accedir. A les 20.30 horas ja estarem tots esperant al presentador Guillem Estadella i al Boig al vestíbul del Casal Municipal. On tindrem la catifa vermella I el fotocol per gaudir d'una bona rebuda. Això sí, el protòcol diu "vestimenta de gala no pot faltar, si tu vols entrar". 

Fetes les quatre fotos pujarem a la Sala i donarà sortida una Gala per somniar amb un carnaval increïble! Aquesta edició promet més que mai: més premis per entregar, una actuació musical sorpresa, coreografies i presentacions dels nostres protagonistes, humor i moltes sorpreses amb sentiment carnavaler.

Estem desitjant consolidar aquestes gales i de ben segur que a la propera edició haurem de canviar localització. Hi ha molt de treball darrere d'aquest dijous de carnaval i us convidem a tots a gaudir d'ell. Ja us avancem que a més dels premis als nostres polítics comptarem amb premis de categoria especial. Per qui seran? 

Quan la Gala estigui arribant a la seva fi farem el brindis patrocinat pel celler Jane Ventura. Brindarem per seguir sentint així el nostre carnaval. Un cop acabat, les colles es quedaran a la Sala per gaudir del seu Sopar de Germanor. Quin dijous! 

Vinga carnavalers força i ànims que són pocs els dies ja... Visca el Carnaval de Cunit! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit