CunitCarnaval.com

Boig protagonista!

Aquests primers dies de campanya, serà el Boig el protagonista de canalitzar les vostres energies per promoure la nostra festa gran. Ahir va començar molt fort a falta de tres setmanes de Carnaval.

Les xarxes socials són el seu punt fort. Però no només centrarà els seus esforços en aquest àmbit, a la carretera podrem veure la nova imatge del Boig en alguns punts. Heu d'estar preparats per interactuar amb ell, ja que a qualsevol hora i moment us necessitarà. 

Les seves primeres accions van destinades a convèncer a tothom que #nototéslagranrua amb aquest hashtag. El nostre carnaval és molt més que el nostre esdeveniment central. Ahir al Facebook del Boig ens cridava l'atenció com tothom citava les paraules unió, sentiment, motivació, etc i també la quantitat d'esdeveniments que promou el carnaval durant tot l'any. 

El poble està boig pel carnaval i aquesta edició toca demostrar-ho. Avui el Boig tindrà un altre repte per a tots! És molt important la vostra participació per impulsar encara més aquesta festa. Els millors ambaixadors del Carnaval Cunit som els que vivim i ho sentim, això és molt millor que destinar el poc diner que tenim a anuncis a radio i premsa. Tots sumem en aquesta edició que serà la consolidació definitiva del nostre carnaval. 

Ahir ja es van fer els esdeveniments a Facebook de la tarda del dijous i de tot el divendres. Èxit increïble de participació als dos actes que segurament ens donen grans vibracions per a aquesta edició. No només viurem aquests dies amb assistents de Cunit, també vindran d'arreu del Penedès i més enllà. 

Molts són els emails rebuts de gent que vol venir a veure els actes del nostre carnaval i poc a poc anirem tenint encara més públic. Els hotels s'ompliran, els establiments estaran contents i el nostre poble serà el que tindrà més caliu per viure un carnaval inoblidable. Cunitencs no perdeu mai aquesta bogeria pel Carnaval Cunit!

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit