CunitCarnaval.com

Miracles carnavalers

Amb la crisis hem vist com moltes colles no tenien més remei que reduir quotes per participar amb elles. Tot i això hi ha colles que fan autèntics miracles amb els diners que reben dels seus membres. Ajustar-se el cinturó, regatejar proveïdors fins a limits inimaginables per la vergonya, tenir més imaginació que ningú, innovar amb materials més ecònomics... són moltes les coses que es fan pel carnaval i s'han de valorar.

Per tant, estem a una crisis econòmica important però no tots els grups tenen crisi de creativitat. Sent possitius, ara tots som molt més creatius que abans! Des de Cunit donem la enhorabona anticipada a tots el organitzadors de colles que perden hores i hores per optimitzar els recursos disponibles i no llençar cap euro. 

Hem de reconèixer que a Cunit s'està passant una mala època econòmica, però valorem molt la feina que feu per tirar endavant amb originalitat les vostres colles. Com ens agradaria que aquests esforços fossin recompensats amb la nau que tant esperem a Cunit. Llavors sí que entre tots ens podríem ajudar per pujar més el nivell i tenir més temps per preparar el carnaval. Regidors implicats i alcadessa lluiteu per aquesta gent que estima tant el nostre carnaval! 

Ara a l'Avi Pau comptem amb una gran pancarta amb el Boig donant la benvinguda a Cunit i convidant a tothom a no perdre detall de la nostra festa gran. Quan es diu que els cunitencs el que més sentim és el nostre carnaval és veritat però encara podem donar més per ell. Demà es donaran a conèixer totes les colles participants a la Gran Rua i al concurs de coreografies de divendres. Desitgem que no falti cap de Cunit i recolcin aquesta iniciativa que tots van votar... 

Insistim que gràcies pels vostres esforços i a per totes que només queden dies! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit