CunitCarnaval.com

Llistat participants Gran Rua

Per ara podem avançar les colles participants a la Gran Rua. Divendres mirarem de anunciar les que participaran al concurs de coreografies i posteriorment fer el sorteig per l'ordre de sortida i enviar el email a cada colla que participarà aquest divendres nit al concurs explicant el funcionament. Endavant amb les de la Gran Rua:

Finalment 13 seran les colles locals. La Rapita, Greska Team, Somnis de Disbauixa carrosses premiades de l'any anterior. Les Guerreres, A 3km de Vila Les Cabanyes (squash 21) i Aulatres comparses premiades. Aquest any altres grups han estat convidats a exposar i sortir en lloc privilegiat com els premiats. Grup Joves Moja, Clariana, Esplai Carnavalistic, Guardiola de Font-Rubí, Grup Fem Pinya, Totxos, Tatumonjos, Les Quadres, Yogurines, Amics del Charlie Brown, Indomables, Karallots, Los carnavaleros Dream&Drinks, Colla carnavalera, New Generation 2015, Sambatek, Carnaval Jove La Munia, Xelolos, The remembers, Tornem'hi, La Granada, Barrieros, Tast, Los Pandos, Mago de Oz, Dance Gold, Els Trapillos, Soul Dance, Carnavaleros Les Pedreres, Els Novells. 

Les colles que van entregar les inscripcions els darrers dies o fora de plaç han quedat fora per no comptar amb gran puntuació a les darreres edicions i a sobre entregar-ho tard quan les places anaven més escasses que altres anys. Hi ha dos casos que solucionarem abans de divendres dirigint-nos a ells, per això queda una plaça lliure si us fixeu. Així que pel moment aquests seran els participants. Si teniu qualsevol dubte o problema amb l'ajuntment us podeu dirigir a nosaltres com sempre. 

Si hi ha alguna baixa els següents de la llista seran advertits. Gràcies per confiar en aquest carnaval i fins aviat! Salutacions! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit