CunitCarnaval.com

Nominacions #GalaCarnestoltes

La Gala d'aquest any compta amb més premis que mai. Dijous 12 de febrer serà un dia que tots recordarem a Cunit. Es viurà una tarda/nit de molt bon rotllo i humor amb una Gala infantil a les 19 hores i una Gala Carnestotles amb mesos de preparació a les 20.30 hores. Recordem que els menors de 16 anys no podran entrar a la Gala Carnestoltes però si a les 19 hores. Ara sí ja us deixem amb les nominacions més esperades:

- Premi "Quien Manda Aquí!":

Cipri pel seu paper a "Ya me ocupo yo" una frase que fa tremolar a qualsevol, Antonio Casanova per "Yo al Vips y vosotros a la Brigada" on ha estat un gran protagonista i Secretari o Montse Carreras "Como dios", gran paper a aquesta peli que no us deixarà dormir. Categoria que desvetllarà el bon lideratge del nostre municipi.

- Premi "La Nit És Meva":

Potser un dels premis més dispotats de la nit. Antonio Casanova lluitarà pel premi amb"¿Dónde están los cubatas?", Julio Ramon amb "Una princesa para... Julio" reclama la seva princesa per viure com un rei i Pedro Ruiz "Clavado en un bar" pel seu film clàssic a un establiment. 

- Premi "Mujer del Kaos": 

Lola Domenech per "Los yayos acabarán conmigo" o ella amb ells, ja ho veurem al gran cinema de Cunit, Cipri per "La que has liao pollito" hi ha gent que encara es pregunta que va passar amb el Ball del Kaos i Judith Alberich per "Apocalipsis en Cunit" pel seu paper destacat fa uns anys com a alcaldessa. Tres "faraonas" que no deixaran de lluitar fins endur-se el premi.

- Premi "Picada de Campeonato":

Tots tres compten amb gran possibilitats. Cipri "Me enfado y no respiro 2" la primera part la vam poder veure l'any passat, Antonio Casanova pel seu paper protagonista a "El Boig me lleva loco" ell encara no domina les xarxes i el Boig només fa que parlar d'ell. Judith Alberich i la seva gran obra "2017: tricentenario de la independencia de la Rambla del Prat" impactant pel.lícula que va dividir Cunit. 

- Premi "A todo Gas": 

Montse Carreras "A tomar por cleta la biciculo" per la seva mítica pel.lícula imitadora de Verano Azul, Toni Martinez "¿Colega dónde está mi coche?" que com no trobava el seu coche va posar-hi remei ràpidament i Willy "Willy, un cerdito valiente" després de molts robatoris, està sol però ja és valent. Les apostes encara no tenen clar qui és el favorit.

- Premi "Brasas": 

Antonio Casanova pel ja clàssic "Yo en mis tiempos...", Jaume Casañas per una segona part molt gran "Penedes Maritim hasta en la sopa 2" que ha aconseguit que l'estrenin a A3Media i Julio Ramon per "Los fantasmas de mis ex novias" que l'estan perseguint pel municipi. Categoria desitjada per molts, però pocs estan tan a prop de guanyar-lo.

- Premi "Partit Anticarnaval": 

ERC per "Como acabar con el carnaval (parte 340)" i seguramente ho seguiran intentant, que algú els hi digui que és impossible que el carnaval és del poble. També tenim a CIU per "En busca de la nave perdida" passaran els anys i no hauran trobat una nau en condicions i per últim, PSC "Que no sea por dinero" pel.lícula on els diners van amunt i avall. Premi que no vol ningú, les apostes es decanten bastant... a veure que acaba passant!

- Premi "Fugitiu": 

Pepe Barquier "Escapate como puedas" per la mítica imatge fugint d'un ple abans de la votació d'una moció dels Verds, Ivan Faccia "Correbars sobre rodes" carrers tancats i ell amb moto pel mig doncs una mica d'aigua home!!!! i Toni Martinez "Jesucristo Superstar" mítics episodis que marcaran sempre la Passió. El més ràpid del salvatge oest es portarà el gran premi, coincideixen els dos últims regidors de la Policia: quin derbi! 

- Premi al "Evento del año": 

Cipri per la Festa Major petita 2015, als Joves Diables pel seus Versots a la Festa Major Gran, on mencionaven als carnavalers i això va ser un gran detall i a la Coordinadora del Carnaval per "Elección de la Reina" i "Halloween" dues festes increïbles. Molt nivell a una categoria molt esperada per tots! 

Comptarem amb premis especials. El primer serà a la colla que porta participant més anys ininterromputs al Carnaval de Cunit: Els Totxos dels Monjos. Després comptarem amb dues categories especials que en directe podreu veure. El Premi d'Honor que es donarà al final i un altre molt especial. Desitgem que ho passeu bé amb aquestes nominacions i siguin molt comentades! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit