CunitCarnaval.com

Quins ambaixadors tenim!

Molts cunitencs estudien o treballen fora del municipi i aprofiten per no deixar de parlar del Carnaval de Cunit. Gràcies a ells i la seva motivació aquest carnaval és el que és. Tant gent que porta aquí tota la vida com els que porten dies coincideixen en una cosa és únic. Per donar un salt definitiu només falta una cosa i l'ajuntament ho sap: una nau per treballar més temps i així fer possible el desig de moltes colles en pujar més la qualitat.

Avui, a un dia d'estrenar el cartell del carnaval 2015, el Boig ha iniciat un hashtag dels seus: #HeParlatdelCarnavalCunitA on tothom comenten els llocs i moments on comenta el carnaval. A Facebook està tenint molt èxit i la gent parla de carnaval a tots els llocs i a qualsevol moment. La bogeria dels cunitencs se'ns escapa de les mans ja... comença a ser molt greu. Però que seria de nosaltres sense estar bojos pel nostre carnaval? 

A més Antena 3 inicia un repte per escollir les millors poblacions per viure el carnaval amb el hashtag #ElMejorCarnaval i el de Cunit és dels més mencionats a dia d'avui. Cal utilitzar el hastag, posar una foto i esmentar Cunit per a fer-nos encara més coneguts. Agraïm a tots els que han mencionat el Carnaval Cunit com el millor i al Boig i al Colega de Cunit per la seva implicació en aquests reptes. 

Després de carnaval tenim dos reptes molt importants per assolir. Un d'ells serà veure les possibilitats reals de tenir una nau per fer les carrosses i l'altre pujar la categoria del carnaval de Cunit que ho mereix encara més. Així que després de valorar la nostra festa gran ja estarem treballant de nou per un carnaval millor. 

Demà es presentarà a Vilafranca el cartell i el programa oficial d'actes del Carnaval 2015. A les 11 hores del matí ja podeu estar atents a les xarxes socials i web posteriorment per veure el seu disseny. Esperem que us agradi i quan passeu per la carretera també veureu novetats. Això s'apropa amb més força que mai! Esteu preparats? 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit