CunitCarnaval.com

Cartell 2M15 per seguir somniant

La presentació del cartell d'aquesta edició es recordarà sempre i no tan sols per la seva bona imatge, sinò per la nevada del 4F ja coneguda per tothom i mai oblidarem. Va ser tota una aventura arribar a l'ajuntament de Vilafranca del Penedès, on es va presentar.

Algú es presentarà per què és així, i el "do Cunit" ve per la opinió que molta premsa dóna del nostre carnaval i com algun mitjà ha dit de nosaltres el "petit Rio". Les plomes de fons amb aquest vinculació brasilera de la festa i després el confeti més tradició de la casa conformen un cartell molt original i colorit. Fet pel departament de marketing de Moritz als que agraïm la seva dedicació. 

A Vilafranca va agradar molt el nostre cartell i sobretot la presència del Boig va impactar molt a tota la gent allà present. Tant que avui hem tornat a la Radio Vilafranca i Penedès TV per seguir parlant d'ell i del nostre carnaval. Dilluns anirem a Onda Cero. El Carnaval de Cunit sembla que aquest any donarà el salt qualitatiu que mereix. 

Aprofitem per donar les gràcies a Vilafranca pel tracte rebut allà i esperem que sigui un gran any per ells sent Capital de la cultura catalana. Hem donat la noticia que en quant acabi carnaval lluitarem per fer-lo festa d'interès nacional. Tenir tot el poble darrere ajuda molt i a més darrerement hem rebut molt missatges de colles, moltes de l'Alt Penedès felicitant al nostre carnaval, al nostre públic i a l'ambient que es viu. Nosaltres donem les gràcies a tots per confiar en Cunit com a destí per viure un carnaval inoblidable! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit