CunitCarnaval.com

Tots a votar! #ElMejorCarnaval

Antena 3 ha fet un ranking amb el hashtag #ElMejorCarnaval. I Cunit estem entre els 14 del top. Primer de tot aprofitem per donar-vos les gràcies a tots pel recolçament rebut, ara ja tenim tots més clar quin és el millor carnaval. Sou molt grans!!! Tant suport era inesperat...

Si t'estàs preguntant que pots fer per votar és ben fàcil. Entra a aquest link: http://www.antena3.com/especiales/listas/ayudanos-elegir-mejor-ciudad-vivir-carnavales-2015_2015020200207.html i clica a les estrelles que tenim on posa Carnaval de Cunit sota la fotografia. Ja anem camí del 9.000 i a Cunit som 13.000 habitants!!!! Increïble!!! 

Potser està sent una de les edicions amb més presència mediàtica. Com sense diners es pot arribar ben lluny però això sí sense tots els carnavalers, és a dir, vosaltres tot això seria impossible. Sou els que feu la millor publicitat del carnaval. Aquest any televisions, mitjans de comunicació, espectadors, professionals, etc, ningú es vol perdre el carnaval de Cunit. Molts sou els que no pareu de parlar del carnaval per allà on aneu i això fa molt. 

4 dies amb molts nervis per a què tot surti com està previst. Aconsellem no perdre de vista cap esdeveniment, aquesta edició promet i molt!!! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit