CunitCarnaval.com

"Viernes de Batallas"!

Divendres 13 de febrer ens espera el millor divendres que recordarem els carnavalers a Cunit. Ja es coneix com el "Viernes de Batallas" ja que entre la Batalla de Confeti de la tarda i la Batalla de coreografies de la nit es convertirà en un espectacular divendres pel nostre carnaval.

A les 17.30 del divendres s'obrirà la porta del Pavelló "Els Joncs" per gaudir d'un gran esdeveniment pels més menuts del poble. Comptaran amb molts quilos de confeti, xocolatada i una festa molt divertida per ells i els pares i mares que gaudeixen igual que ells. Comptem amb més quilos de confeti que l'any passat ja que va ser tot un èxit veure ple el pavelló. 

Un cop acabat aquest acte hem de dir que comptarem, a més de la barra del Carnaval, amb 5 paradetes fora del recinte per sopar. I a la nit a les 22.30 hores tindrem obertes ja les portes pels que sopem allà i per a què les colles es vagin preparant per la #batallacoreos. 

L'esdeveniment de la nit és la novetat d'aquesta edició, esperada i comentada per tothom. Les colles participants faran coreografies amb un màxim de 4 minuts i la resta de colles i públic tenen la grada oberta i també es pot veure des de la pista on ballaran. El presentador, Guillem Estadella, tot un showman; farà que gaudiu d'una nit inoblidable al nostre pavelló. Tindrem trofeigs pels 5 primers classificats i els premis són: 300 euros i 10 invitacions al Bowling Vendrell, un gran col·laborador al nostre carnaval. 200 euros i invitacions per al segon classificat i el mateix pel tercer amb 100 euros. Quart i cinquè tindran el trofeig. 

Cunit ja espera amb moltes ganes aquest esdeveniment. Ja que serà la primera edició en la que es pot fer "doblet" de premis amb guardò a la #batallacoreos i a la Gran Rua del dia següent. I això està donant molt que parlar al nostre municipi. Tots a gaudir d'un bon divendres!!!! 

Un cop acabat el concurs, com sempre, tots ens quedarem al Ball de disfresses de sempre. Un cop fet el recompte de vots del jurat es donaran els premis. Us hi esperem a tots a aquest acte preparat amb molt amor i passió. Tots sereu benvinguts i agrair el suport de les colles per inscriure's per primer cop a aquest concurs de coreografies. Dies per començar!!!!! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit