CunitCarnaval.com

Recorregut Gran Rua 2015

Una Gran Rua amb novetats. Hora de la sortida a les 18.30h. I sí, arribem a l'Avi Pau, però ja no es fa el tant llarg el recorregut per aquell costat. Hi haurà més públic i més repartit per tots els carrers. Recomanem no anar tots a la sortida per motius de seguretat, a més hi ha punts amb més caliu. 

Retallar de 70 a 50 en dos anys no ha estat fàcil, però és el millor per tenir una Gran Rua de qualitat. Farem esforços per seguir-la millorant. Recordem que hi haurà hospital de campanya a la plaça Santiago Rusiñol i al final del carrer Major. Lavabos a l'esplanada i durant el recorregut. La brossa cada grup la deixa on està concentrar dins d'una bossa i l'agafarà l'empresa de seguretat.

Ara la part que ens agrada. A la plaça Santiago Rusiñol hi haurà el pont de presentació de colles, on no ens podem parar però sí lluir com mai. Durant el recorregut hi haurà premsa gràfica i tindrem alguna televisió gravant. A més per després de carnaval estrenarem una proposta i tindrem algun càmera nostra també. 

Desitgem que ho passeu genial i podeu penjar fotos al hashtag #carnavalcunit sigui quina sigui la xarxa social. Salutacions carnavalers! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit