CunitCarnaval.com

Divendres brutal!

El ja conegut com el "viernes de batallas" ha estat un èxit rotund. La tarda amb la Batalla de Confeti el pavelló "Els Joncs" es va omplir de gom a gom. I a la nit la Batalla de Coreografies va deixar a tots molt contents. L'ambient que es va crear, el bon rotllo entre colles, el bon desenvolupament de l'acte i el dinamisme que va donar Guillem Estadella de nou molt gran.

La Batalla de Confeti va fer ballar a pares, mares fills i filles durant tota la tarda. Quilos i quilos de papers van omplir la pista on van gaudir grans i petits. La xocolatada va ser un bon berenar per recuperar les energies que anaven cremant tots plegats. És un goig veure un pavelló tan gran ple de nens gaudint de la festa més important del poble. 

La nit ens va sorprendre a tots! L'any vinent s'apostarà molt més fort per aquest acte. El jurat el situarem a la grada, el presentador podrà moure's encara més i potser caldran més premis i apostar més economicament. D'entrada donem les gràcies a totes les colles que van confiar en aquesta primera edició de la batalla de coreografies del Carnaval de Cunit. Van oferir un nivell espectacular, tot va estar molt igualat. 

Ens va agradar com unes colles animaven a les altres, la coordinació per sortir que va fer de l'acte un espectacle dinàmic i amb molt ritme. Els resultats de la nit van ser:

Primer premi: Lunatics

Segon premi: Fiestukis

Tercer premi: Soñadores

Quart premi: La Rauxa

Cinquè premi: Les Guerreres

Enhorabona a tots ells i a la resta pel nivell vist ahir. Avui us hi esperem a tots a la Gran Rua per seguir lluint com només vosaltres sabeu! Cunit us hi està esperant amb molta energia com cada any. Anem a gaudir del dia gran! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit