CunitCarnaval.com

I ara???

Ara, un cop enterrada la sardina i mort Sa Majestat Carnestoltes ens queda el Boig que no deixarà que la disbauixa mori a Cunit. Ara toca lluitar per la Nau del carnaval, on totes les colles locals podran fer la seva carrossa amb els mesos de feina que desitgin. Toca presentar el documental de la nostra història, la Ruta del Boig pel nucli antic, valorar el carnaval 2015 i treballar en aquest estiu.

Molt aviat es farà una assemblea de colles per valorar aquesta edició, potser la que ha consolidat definitivament el nostre carnaval com un dels referents. Quan les colles donin la seva opinió ho farem saber per aquest mitjà. Aprofitem per donar les gràcies de nou, tant a les locals com a les visitants per la seva qualitat i respecte pel nostre carnaval; ja que tot va anar bé sense cap incident a destacar. 

El "Sálvame" del carnaval continua a Cunit. Però ja algunes veus parlen de la Feria de Abril, que ja té dates, i quan sigui oficial la participació del Carnaval en aquesta festa ja es donarà a conèixer per aquí. Altres només parlen de la Nau Carnaval, de fet és molta la gent que hi parla d'aquest tema. Suposem que des del consistori s'han donat compte per fi que és una necessitat real i esperem aviat tenir noticies i bones. Els grans carnavals tenen els seus espais i a Cunit el tindrem ben aviat no? El Boig estarà molt a sobre!!! 

Es parla de dotar amb més estructura a la Gran Rua: grada, més ponts de llum, més patrocinadors interessats... això olora bé! Ben aviat el Boig ens explicarà què és això de la Ruta que farà pel nucli antic. Com es nota que vol recuperar l'esperit de Cunit... El documental aviat acabarà de gravar les últimes entrevistes i per Sant Jordi diuen que serà presentat. Moltes coses per a què a Cunit no hi falti activitat, ja que quan arribi l'estiu desitgem no parar. 

Abans de l'arribada de l'estiu podria arribar la caseta #ElCarnavalEstadeFeria. Tot el poble demana aquesta caseta però encara s'ha de veure com es fa i si es fa. I després ja parlarem dels actes de l'estiu que desitgem que siguin molts i divertits. Sense oblidar i perdre energies pel carnaval 2016 que l'objectiu serà potenciar-lo encara més. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit