CunitCarnaval.com

Agraïments a tots!

Un cop passat el carnaval és hora de donar les gràcies de nou i publicament a tots els que han col.laborat en aquesta edició. Edició exitosa que sense tots ells no podria haver sortit tan bé. Que Cunit senti tant el carnaval és increïble per tots nosaltres i totes aquestes col·laboracions fan molt més gran aquest esdeveniment.

No ens voldríem deixar a ningú. Gràcies a Rocio Arteaga per la seva feina i esforços. A la participació de Le Studio, a la gran actuació de Guillem Estadella i el seu equip de Formula Còmica en aquesta edició. A la gent que sense estar a la Coordinadora ha ajudat a fer una festa millor. A la Brigada Municipal per ser els sardinaires oficials i tota la seva feina. En general a l'ajuntament per aguantar a una entitat tan boja, encara que a vosaltres a veure qui us aguanta també eh? 

Quan diem ajuntament ja podeu incloure PC, PL, personal de neteja, funcionaris que voluntariament han participat, etc. També als tuitares com el Colega de Cunit que ens han recolçat des del primer dia. També cal agrair a tots els anticarnaval que feu publicitat de la nostra festa i seguireu parlant tot l'any, sense ells el carnaval no seria tan gran. 

També molt bona la participació de la gent gran, encara que fan el seu carnaval després participen a la sardinada i acompanyan el cos de Sa Majestat Carnestoltes. Gràcies també a les colles que mantenen el bon rotllo i la rivalitat sana que és molt important. 

Gràcies a fotografs, premsa, televisions, etc. I no ens podem deixar les colles. Primer per confiar en la batalla de coreos que tan ha agradat sent la primera edició. I segon per tot el nivell que hi ha a la Gran Rua en quant a qualitat i respecte pel nostre carnaval. Molta gent ens ha destacat que cada cop hi ha menys gots i més nivell, això no és gràcies a la Coordinadora és gràcies a totes les colles que fan això possible. 

Esperem seguir creixent i ja estem treballant per la propera edició, millorar possible errades i potenciar encara més la nostra festa gran. Primer capítol: lluitar per la nau. Fins aviat carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit