CunitCarnaval.com

La Coordinadora valora, vosaltres també!

Avui, i encara no recuperats del tot del nostre supercarnaval, toca valorar la nostra festa gran. Potser un dia més important del que tots creiem, aquesta valoració serà la que dirà si el nostre carnaval continua amb un camí ascendent i el seguim millorant o no. Desitgem una gran autocrítica, on destacarem tot els aspectes positius i es farà per millorar els negatius.

No tan sols les colles podran valorar a partir d'avui l'edició 27a del nostre carnaval. Tots vosaltres podeu contestar al formulari aquí. Desitgem la participació de tothom per tal de millorar cada dia més el nostre carnaval. De la nau no us volem preguntar, tots sabem que és 100% necessària i ens agradaria que per l'ajuntament també. De la plaça ja tots sabem que Cunit recolça aquesta opció i aviat esperem rebre noticies. 

A la nit la Coordinadora de colles valorarà com cal un carnaval 2015 que cada edició es supera. Però vosaltres no oblideu contestar les preguntes eh!? Per la propera edició s'espera el mercat de disfresses uns dies abans de carnaval i avui segurament sortiran moltes més propostes. Es vol saber també si cal fer més activitats amb gran impacte pel municipi o amb el programa que tenim ja està bé. Veurem quin camí agafa la gent del carnaval...

És molt important la opinió de tots per fer augmentar la qualitat del nostre carnaval i per primer cop volem saber que pensa cadascú de vosaltres de la nostra festa. A més al final del formulari comptem amb un apartat on podeu dir tot el que volgueu per millorar el que tenim. Moltes gràcies a tots i demà us explicarem com ha anat l'assemblea de colles. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit