CunitCarnaval.com

La Coordinadora valora amb bona nota

Després d'una intensa reunió us podem explicar que la nota d'aquesta edició és força positiva per part de la Coordinadora de colles que van donar la seva opinió el passat dilluns. Molts de vosaltres ja heu valorat amb el formulari que es va facilitar a la noticia anterior i la mitjana està entre notable i excel.lent.

El tema dels Reis s'ha de tornar a reformular i mirar quina podria ser la nova manera de fer-ho perquè tots estaven d'acord en que és un tema molt millorable i on es pot treure més profit i protagonisme. Més endavant donarem a conèixer aquesta novetat, quan ja estigui del tot consensuada. D'això dependrà molt la Gala Carnestoltes de l'any següent, que en aquesta edició ha estat tot un èxit i millorar una gala infantil amb més publicitat a les escoles. 

Per augmentar encara més el nivell del carnaval es va quedar que es treballaria des de ja. D'aquesta manera la propera edició estarà molt millor. La visita dels protagonistes a les escoles es quadraria molt abans. I queda del tot clar que la Batalla de confeti ja s'ha consolidat. A la nit tots estàvem segurs que el concurs de coreografies aporta molta més qualitat al nostre carnaval i que el proper any més grups participaran. I de ben segur s'apostarà per dues categories de premis. 

De dissabte una mica lent el ritme, amb coses a millorar com sempre. Però els canvis al recorregut han estat ben rebut, la gran assistència de públic ens està deixant a tots de pedra i sembla ser que pel proper any s'intercalaran les locals que vulguin sortir més aviat amb les premiades. 

Un diumenge infantil amb bon espectacle pel que es diu i potser sí que es podria organitzar un bon sopar per diumenge a la nit i comentar la jugada totes les colles que ho desitgin. Dimecres de cendra va rebre bastants participants, la plaça de la Unió s'omplia més que l'any anterior i això ja són bons símptomes de que això va creixent. Potser com alguns heu dit cal més presencia de canalla i amb més protagonisme dels reis de la festa es podria fer un acte amb més importancia. 

Molts voleu que s'allargui el programa d'actes i ja es parlava a l'assemblea el cap de setmana abans fer algun acte amb cara i ulls. Però no avançarem més ja que no està res parlat i així seguiu enviant propostes que agraïm. Del funcionament de la Coordinadora es va parlar i tornarà a ser una assemblea, com es va començar. Conclusió: La propera edició espera molta més energia de la Coordinadora i això farà que sigui BRUTAL.

De cara a si #ElCarnavalEstaráDeFeria? Us podem dir que semblava que s'apropava més el sí que el no. Queda molt per fer però ara sembla que tots anirem en un sol camí i això és el millor que podem extreure de una de les reunions més importants que hem fet. Gràcies a tots els que feu que aquest carnaval no pari!  

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit