CunitCarnaval.com

La #navecarnaval arribarà?

Un cop valorat el carnaval, amb bona nota per del públic, colles, etc. i per la nostra, arriba l'hora de continuar creixent. I tots estem d'acord amb una cosa, cal la nau del carnaval ja. I si algú es pregunta per què es parla tant de la nau a Cunit, ara us contestarem, ATENCIÓ!

Cada any tenim el mateix problema les colles de Cunit i ens agradaria tenir un ajuntament que tingui una solució definitiva i no posar solucions puntuals a poc temps de carnaval. Però com això sembla difícil us explicarem la situació. Portem dos anys anant a Cubelles i Calafell, ja que cada cop es deixen menys espais municipals. Segur que no us ho creieu, com un carnaval tan gran té tan poc suport logístic per part de l'ajuntament? Això ens preguntem nosaltres. 

A Cubelles serà impossible tornar per preus de lloguer i aquest any es tanca la porta de la nau on s'han fet aquest any a Calafell. A la nau on tenim la gran "perrera" és inviable treballar, un component de la comparsa Trafico Lento va patir un incident per l'estat de la seva entrada. Segons el nostre consistori només queda un espai on hi ha lloc per a tres plataformes al camp de futbol. Si tots agafeu la calculadora veureu com no quadra res. Només queda la opció de la #navecarnaval. 

A sobre després tots volem oferir qualitat, qualitat que en un mes és impossible d'arribar. Amb més temps, més nivell; això és així però com cap regidor/a ha fet carrossa o això sembla és difícil de fer entendre aquesta necessitat. Estem segurs i seríem els primers en exigir-nos més nivell amb la nau Carnaval. Però quan arribarà? Amb aquest comunicat ens agradaria dir a l'ajuntament que es posin ja a treballar i en una setmana convocar reunió i veure les seves idees. Que ens consta que volen però volem realitats. 

Les colles porten tres anys cremant moltes energies i impulsant la festa gran del municipi i seria un detall molt gran tenir la nau aviat. No volem un discurs amb intenció de fer-la, volem accions que la facin realitat. Tots pensem que Cunit es mereix un carnaval millor i totes les colles mereixen aquesta nau pel treball no tan sols d'aquests tres anys que s'han posat al capdavant; sinò qué per la gran contribució que es fa al municipi des de fa anys. És molt gran l'esforç que fan les colles per tirar endavant aquest carnaval que comença a agafar una gran dimensió. 

La primera pedra quedaria molt maca per la foto, però desgraciadament a Cunit ja hem vist massa primeres pedres i volem un bon projecte. Es farà realitat el somni de moltes generacions carnavaleres? Els carnavals grans tenen aquesta infraestructura, la tindrem nosaltres? Està disposat l'ajuntament a fer un esforç per compensar totes les energies posades pels carnavalers? Moltes preguntes i només pot donar respostes una part. Quan ens reunim per parlar i tirar endavant la #navecarnaval? 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit