CunitCarnaval.com

La Coordinadora torna als seus orígens

Segur que heu llegit que les dues darreres reunions han estat importants. S'ha valorat el carnaval i s'han tractat temes com la Feria, #navecarnaval, festa interès nacional, etc. però potser el més rellevant ha estat el tornar a ser una Coordinadora unida i amb l'estructura del principi.

Darrerement s'havia perdut una mica el camí que s'havia agafat al principi encara que els resultats han estat molt bons, però internament era millorable la situació. Potser els últims mesos han fet que els més implicats estiguin a les darreres reunions mirant de fixar de nou els objectius que ens faran crèixer amb el compromís de tots plegats.

Fa dos dilluns es va detallar encara més quin carnaval volem, apostant per la qualitat com tots heu destacat a les vostres valoracions; encara que els anticarnaval seguiran dient la seva i a nosaltres en fa gràcia. Per sorpresa de tots es va aconseguir implicar a tothom d'una manera que recorda a les primeres reunions de fa quatre anys. Amb la diferència que ara ja portem una bona trajectoria feta i serà molt més fàcil seguir lluitant. 

Tornarem a organitzar reunions més sovint i tot serà assembleari, com a les primeres reunions de ara fa ja quasi quatre anys. I aquest dilluns la gent del carnaval estava molt contenta i es tornava a respirar il.lusió. A la caseta de la Feria podreu veure la implicació de la major part de les colles treballant i fent que gaudiu d'un bon rotllo inigualable. 

Aviat les colles faran un dinar per fer pinya i agafar confiança entre tots per tirar endavant aquest projecte que agafa força, potser més que mai. Estem segurs que així aconseguirem la nau, la catalogació de festa d'interès nacional, la plaça... tot el que es proposi aquest grup de carnavalers. Tots sou molt grans i poseu el vostre esforç i energia en fer del Carnaval de Cunit molt més que una simple festa. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit