CunitCarnaval.com

Demà nova reunió

Com és costum ja cada dilluns la Coordinadora comença la setmana amb energia amb una nova reunió. Tres dilluns consecutius amb els que s'està aconseguint construir una bona base per les properes edicions, amb molta autocrítica, noves propostes i un camí molt clar a seguir. A més aviat faran un dinar per convertir-se encara en més equip i anar tots a una.

Aquests dies s'han tocat diferents aspectes i aquest dilluns toquen uns altres. Es replantejarà el protagonisme dels Reis de la nostra festa amb una manera que esperem que us agradi. També parlarem de la possibilitat de tenir la plaça "Carnaval Cunit" i quines opcions tenim. És a dir, la reunió és el pas definitiu per la plaça i així donar l'acceptació a l'ajuntament. Serà una reunió amb molt a dir per al nostre futur. 

Començarem a agafar idees per la nau i quines ubicacions són les preferides per la gent del carnaval. Insistirem molt amb la #navecarnaval ja que és vital pel futur d'aquest projecte. S'aprofitarà per parlar a més a més dels esdeveniments més pròxims com la caseta a la Feria. Encara no hem parlat de l'estiu, que sabem que tots ja esteu preguntant. Estem donant màxima prioritat a la nostra idea de carnaval i aviat esperem tirar endavant propostes per l'estiu.

Seguirem apostant per un estiu amb activitat, això no ho dubteu però poc a poc i amb bona lletra. Així que encara podeu fer-nos arribar alguna idea per aquest estiu, que com ja sabeu sempre són ben rebudes. A properes reunions parlarem dels esdeveniments de l'estiu i us explicarem dates i les activitats. Hem tornat a començar per un bon camí i els obejctius són ben clars. 

La gent del carnaval està molt implicada i motivada i això es notarà a cada reunió. És genial veure aquestes ganes i energies tot just acabat el carnaval. A per totes! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit