CunitCarnaval.com

Així sí! Reis protagonistes!

Ahir una nova reunió intensa i interessant per part de les colles. El carnaval surt guanyant gràcies a la implicació de tots i aquesta motivació ens portarà ben lluny. Les noves idees i propostes comporten més esforços, més energia i ser més equip que mai. Aquí us farem un resum de tot, que dóna per a tres o quatre noticies.

Volem un carnaval de qualitat i totes les mesures que prenem van dirigides cap a aquesta finalitat. En primer lloc es va aprovar la incorporació d'una persona que ens pot ajudar i veure les coses des de una altra perspectiva. La plaça del carnaval ja té ubicació i faltarà la confirmació oficial per part de l'ajuntament; ja sabeu que quan sigui una realitat us explicarem tot amb una bona noticia. 

A la reunió es va seguir parlant de la nau del Carnaval. Volem que sigui realitat i lluitarem; es van reduint les opcions per ubicar-la però això és bo, ja que tothom té bastant clar on li agradaria. Poc després l'atenció i motivació es va centrar en el tema de la reunió: Carnestoltes i Reina 2016. A partir del proper carnaval, una colla cada any serà l'encarregada de portar els protagonistes integrats a la seva carrossa. 

Amb aquesta idea canvia tot el fil conductor del carnaval. Hi haurà més actes, seran esdeveniments amb més contingut i ells seran els protagonistes de cada edició. Estrenarem aquesta idea amb el grup de los Soñadores. Comparsa que arriba al seu 5è aniversari i ja comencen a preparar el 2016 amb més il.lusió encara. 

L'esforç de la colla organitzadora serà molt gran però tindrà tot el recolçament de la resta de colles. Com farà Soñadores, tots hem de portar el nostre estil fins als límits màxims i així fer-nos gaudir a tots dels nostres protagonistes. Tots els grans carnavals tenen uns protagonistes amb importància i a Cunit així serà. 

Agraïm la resposta de Soñadores que ja treballa en aquesta proposta. Sabem que serà molt el temps que haurem de dedicar a una proposta de carnaval com aquesta, però tota la feina serà recompensada per l'èxit de la propera edició .A una propera noticia detallarem tot més, ja que tot això fa que els esdeveniments al programa d'actes augmentin en quantitat i qualitat. Finalment també es va parlar de la caseta i la propera barbacoa que faran les colles per sumar esforços i gaudir d'una bona jornada per carregar piles. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit