CunitCarnaval.com

Què canvia amb el Carnestoltes i Reina 2016?

Bona pregunta eh!? Doncs la Coordinadora escollint aquest nou format per la Reina i Carnestoltes està apostant per una nova composició del programa d'actes, no tan sols canvia l'estil d'organitzar els nostres protagonistes. Això com es va dir suposa molt més esforços que els carnavalers estan disposats a fer. 

Es tenia que replantejar i hi havia més d'una opció però es va decidir per la que millor podíem adaptar per donar una empenta més al nostre carnaval. L'acceptació per part de les colles va ser molt bona. A partir d'ara es treballarà per a què sigui una bona proposta per les colles, pels espectadors i pel programa d'actes. 

Pel programa d'actes i pels espectadors comença una nova època amb més actes i més contingut a cada acte ja que els protagonistes portaran el fil conductor com cada colla organitzadora vulgui cada any. Les bases per a la colla organitzadora estan per decidir i els limits també però encara i així moltes ja es plantejaven com poder dur a terme i quan podria tocar a cada colla. 

Podem avançar que el cap de setmana anterior a carnaval hi haurà activitat per part de la colla organitzadora de la Reina i Carnestoltes, que a la propera edició seran els Soñadores. Veureu com cada any les colles presentaran de maneres molt diferents els protagonistes ja que cadascuna té el seu estil, aquest serà l'acte central del cap de setmana anterior a carnaval. 

Dijous Gras seguirà sent un dia de sàtira, potser l'únic a Cunit i segurament es seguirà fent l'entrega de premis i veurem com completar aquest dijous. Per fi Sa Majestat Carnestoltes morirà com cada colla vulgui el dimecres de cendra amb un enterrament dels bons. Per a totes les activitats que vulgui desenvolupar Carnestoltes i Reina tindrà el recolçament de tota la Coordinadora. Es treballarà per a què sigui una opció atractiva per gran part de les colles i ens motivi agafar-la. 

Sa Majestat i la Reina aniran integrats dins del grup Soñadores l'any que ve. Serà atractiu veure com cada any la colla que sigui responsable d'ells duu a terme una temàtica i fan que destaquin els protagonistes. Potser d'aquesta manera aconseguim crear l'espectació que volem pels Reis. 

La decisió de qui serà cada any l'organitzador es decidirà a l'assemblea, però volem que hi hagi consens i amb la voluntat de tots aconseguir fer d'aquest carnaval un esdeveniment que deixi de pedra a tothom. Soñadores fan 5 anys i van ser els valents que van decidir començar aquest camí; segur que entre les colles es respecten els aniversaris i serà fàcil arribar a acords. 

Des de molt aviat anireu notant els canvis organitzatius que estem duent a terme. La web també patirà algun canvi positiu per a destacar les colles, els protagonistes i que la premsa pugui consultar més informació de la que tenim ara per ara. Diumenge barbacoa de germanor de colles i a seguir creixent! Salutacions carnavalers

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit