CunitCarnaval.com

#bbqcolles genial!

Diumenge passat vam tenir la oportunitat de reunir-nos totes les colles a la nau del camp de futbol per fer pinya i estar tots intergrats de cara al propers actes on treballarà tota la Coordinadora.

Amb l'objectiu de fer pinya començava la barbacoa amb ganes de gaudir d'una bona jornada. Les colles menys conegudes es van integrar molt bé i tots vam agafar confiança per la nova direcció que hem agafat tots plegats. Arribarà la Feria i tots estaran treballant per treure el màxim profit i fer que tots gaudiu de la millor caseta.

Es van tractar diversos temes encara que era un esdeveniment per passar-ho bé. El tema principal va ser la nau, del qual tothom parlava i deia la seva. Aprofitant l'assitència de regidors i alcaldessa es va fer pressió per aconseguir el nous objetius i a més transmetre la nova estructura.

Els Soñadores van avançar coses que volen organitzar de cara a la propera edició ja que portaran el Carnestoltes i la Reina. Dissabte junt amb Las Vecinitas van tenir una conversació amb la reina de Sitges 2015 a l'entrega de premis de l'eix diari. Van agafar bones idees i inspiracions per desenvolupar al 2016 el seu Carnestoltes i Reina. 

Es segueix consolidant la idea amb la que va començar la Coordinadora i en quatre reunions estem veient com això va molt seriosament. La gent del carnaval està més implicada que mai i això es notarà als actes. 

Una barbacoa que tots recordarem i ja es deia que quan es fa la següent. Segurament per després de la Feria es tornarà a fer una per les colles o gent del carnaval que no va poder assistir. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit