CunitCarnaval.com

Nova assemblea amb èxit

Aquest dilluns, després de la gran barbacoa, arribava una nova assemblea per tractar temes importants. Després de quatre dilluns consecutius arribarà un petit descans a setmana santa per descansar i plantejar idees per l'estiu un cop acabades les vacances.

Una de les conclusions de la #bbqcolles va ser fer una llista amb requisits per la nau del Carnaval. La Coordinadora té molt clara la ubicació i característiques per la nau. Aquesta setmana l'ajuntament tindrà requisits amb un bon escrit i tornaran a tenir la pilota a la seva teulada. 

Sabem que serà difícil el tema finançament però desitgem agafar alguna subvenció de la diputació amb l'ajuda del nostre consistori i per això no hi ha condicions en el tema material per la nau. És vital pel futur i sembla que ells també ho veuen. 

Després ja es van tractar les obligacions i coses opcionals que podrà fer la colla organitzadora de Carnestoltes i Reina. Opcional tindran tot el que desitgin i comptaran amb tots els mitjans de la Coordinadora i aquí entraran exemples com: una panera, actes per fer diners, etc. 

Com a obligacions: presentació del grup, enterro Carnestoltes, arrivo de dijous, visita escoles. Soñadores s'ho estan prenent com un premi i ja treballen en la idea i com portar-la a terme. Tornem a aplaudir la seva valentía. És vital la seva motivació però també serà important la implicació de totes les colles en la seva història. 

A la reunió ja es percep com les colles estan molt motivades per aquesta aposta per la qualitat. Tres són les colles que ja han començat a treballar la seva idea pel 2016 i altres ja es van picant i segur que aviat comencen. Tant parlar de colles; serà novetat, en breu, una secció on tindreu el contacte de totes les colles locals per participar en elles. Després de tanta demanda d'aquesta secció per fi es farà realitat. 

Finalment es van tractar temes de funcionament intern per la Caseta de la Feria i elecció de temàtiques per carnaval. Cada cop tenim tot molt més clar i més treballat. La qualitat que lluirà a Cunit la propera edició serà increïble i les colles están molt motivades, prepareu-vos!  

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit