CunitCarnaval.com

Bon rotllo i grans propostes

La trobada d'ahir va ser una de les millors. Després de quatre reunions contruint unes bones bases, ara ja funciona molt bé l'entitat. Des d'un principi tothom deia la seva opinió i es va enriquir molt tant el programa de la caseta del Carnaval a la Feria com el possible programa d'activitats pel proper estiu.

És molt important aquesta implicació i bon rotllo entre grups pel futur del nostre carnaval; esperem mantenir aquest bon ritme i aquestes ganes de millorar. El programa de la caseta va patir alguna que altra variació amb el de l'any passat. Iniciatives que poden donar molt de joc i així poder interactuar més amb tots els visitants que tindrem a la caseta. 

Va ser clau que cada iniciativa, amb les opinions de tots, era millorada de manera notable. Hem guanyat molt amb els canvis en el funcionament de l'entitat, tothom és part important. De la Feria us avancem que té un color molt més especial que en altres edicions pel que ens va explicar un dels organitzadors que ara el tenim a la Coordinadora, Ivan Escardó. Així que desitgem la vostra visita per la Feria i a la nostra caseta a finals de mes i principis de maig. 

Per les xarxes socials podreu veure el programa que tenen i aviat veureu les activitats a la nostra caseta que també us deixaran de pedra amb les novetats que oferirem. El Boig serà present una de les nits per a què la festa no s'aturi. Els packs ja estan a la venta a l'Estanc i Fotovideo Alfonso. Recordem són 10 euros: mocador de la caseta, dues consumicions, dues tapes i la pulsera VIP per a descomptes a tota la beguda. Aconsellem agafar-la que si no després ja serà tard!!!!! 

Si la programació de la caseta va anar molt bé, les propostes de l'estiu encara millor. L'objectiu és oferir actes de qualitat que projectin una molt bona imatge del nostre carnaval i amb aquesta idea anirem. No hi ha res oficial però les idees que vam començar a desenvolupar pensem que us agradaran. Obrirem estiu amb revetlla de Sant Joan, poc després la Rua Dançando, Correbars de Festa Major i aquí les dues novetats: festa final de la Shopping Night un cop ja es parli amb els comerciants i una baixada d'andromines.

La Xiringuitada per unanimitat es treu del programa de l'estiu. Es va fer bona crítica de tots els esdeveniments i pensem que pot ser un gran estiu d'aquesta manera i diferent: oferint més qualitat als actes i moltes diferències entre ells. A més es va comentar que la colla organitzadora del Carnestoltes i Reina, Los Soñadores, tindria ja protagonisme a l'estiu. Tenen pensades moltes inciatives i quan ja siguin oficials no dubteu que utilitzarem tots els nostres mitjans per fer d'ells els protagonistes! 

Del correbars ja us podem avançar que tenim intenció de donar-li més capacitat. Els altres dos que ja coneixeu no patiran gran variacions i les dues novetats ja anirem donant bona informació d'elles però fan bona pinta. Esperem que us agradi aquesta proposta! 

 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit