CunitCarnaval.com

Valoració Caseta #ElCarnavalEstáDeFeria

Fa ja dues setmanes es va fer assemblea amb els col.laboradors de la caseta del Carnaval. Es van analitzar les coses que es podien millorar i es van valorar les coses que van sortir molt bé. És a dir, es va posar en comú el que pensàvem la gent de dins i el que ens deien els visitants. Segurament ha estat la millor edició a la Feria i ja ha estat la tercera edició.

Pocs tenien dubtes de com sortiria organitzativament la caseta. I els que els tenien ja han canviat la seva opinió, aquesta nova manera de funcionar és un èxit real i això es mèrit de tots els que ho han fet possible. Veure a la gran majoria de grups allà treballant va ser molt emocionant i va agradar a tots. No oblidem que estan treballant pel nostre carnaval i això a pocs llocs s'aconsegueix amb tanta implicació. 

Es va parlar amb molt humor dels problems que van generar dissabte els partits polítics. Exigien un canvi en la nostra manera de fer i la gent del carnaval es va negar rotundament. Mai canviaran els preus populars, la nosttra filosofia es arribar al màxim de gent que es pot encara que el benefici econòmic no sigui tan gran. No obstant, l'econòmic queda a un costat quant la gent t'agraeix aquests preus, aquesta qualitat, l'actitud de tots els col.laboradors... el major benefici es veure tots els visitants contents i a més sabem que així repetiran i portaran més gent al proper esdeveniment. Ens agrada veure Cunit així i si alguns polítics no ens volen només cal venir de cara amb nosaltres. 

Pels carnavalers és un plaer rebre tantes visites durant els dies de la Feria, poder parlar amb tots, agafar més idees, projectar la imatge del nostre carnaval i del nostre poble. Ens ha emocionat la gran participació per part de tothom i esperem que als nostres polítics també encara que a la Feria no ho semblava. 

Si participem a altres edicions els carnavalers ja demanen una caseta més gran. Coincidia que feia bon temps peró a la porta de la caseta i teníem la mateixa gent que dins, per això la gent demana més dimensió. Estem molt agraïts per tots els que heu visitat amb tanta il.lusió la nostra caseta. Gràcies a vosaltres podrem fer un estiu inoblidable i un carnaval 2016 que ho petarà! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit