CunitCarnaval.com

Soñadores ja té Carnestoltes i Reina 2016

Aquest dissabte Soñadores internament ja van anunciar que eren organitzadors de Reina i Carnestoltes 2016. Ja van parlar de diferents idees que portaran a terme i van dir amb gran il.lusió que Raquel i Marc representarien les dues figures protagonistes al Carnaval 2016.

Les característiques que haurien de tenir els protagonistes eren molt clares segons la cap de colla i la idea que tenen. Primer representaran molt bé la seva colla, segon són ideals per a ser els protagonistes: carnavalers a tope, simpàtics, amb poca vergonya i molt sentiment. Són dues persones molt alegres i amb iniciativa que donaran que parlar a partir d'aquest estiu. Aquesta és la intenció de Soñadores que els presentaran al públic aprofitant algun acte d'estiu. 

Per tant, ja tenim una colla treballant a tope per tenir un 2016 inoblidable i els dos Reis aviat seran presentats a la Coordinadora i comprovarem com són un exemple de protagonistes. A més dos joves cunitencs que portaran el carnaval allà on van i així no podran dir del jovent cunitenc que només els hi agrada la festa.... com diuen els anticarnaval. Ells seran la mostra que els joves sentim el carnaval molt nostre i el volem portar ben lluny amb respecte i passió. 

Com ja sabeu el dissabte anterior a la Gran Rua seran presentats a la localització que la colla vulgui i ja es comenten que faran una presentació treatralitzada i amb bon ritme. Serà una arribada espectacular i no ens la podem perdre. Soñadores serà la colla que porti el fil del proper carnaval i per part de les altres colles no hi faltarà suport per fer més grans aquestes noves propostes al programa d'actes. 

Raquel quan va saber que seria la Reina es va emocionar molt i en Marc es va sentir molt privilegiat, són una parella que segur que transmeten el que cal per ser protagonistes de la nostra festa gran! Ells són els dos primers que ja senten nervis per l'arribada del carnaval 2016! Som-hi! 

 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit