CunitCarnaval.com

Secrets del 2016

Sòc el Boig, això ja comença i tenim les xarxes una mica silenciades. Arriben rumors d'arreu del mòn sobre colles, actes de carnaval, possibles col.laboracions... Doncs anem a continuar alimentant els rumors i "cotilleos" que a Cunit ens agrada bastant. Amb aquest article us posaré al dia ben ràpid, estigueu atents!

Primer de tot i cosa molt important. Suposo que ja sabeu que Soñadores porten Carnestoltes i Reina aquest any no? A més jo els hi acompanyaré als esdeveniments que em diguin. Doncs vaig a desvetllar el primer secret: el carnaval de Cunit 2016 començarà el dia 30 de gener amb la presentació dels protagonistes. No puc donar més detalls però que sapigueu que aquest any comptem amb un cap de setmana més de carnaval i això significa que el programa canvia. Encara que a mi i a algun company per les xarxes socials també ens agradaria un cap de setmana abans tenir un mercat d'intercanvi i de segona mà de disfresses i complements de carnaval, aquí ho deixo senyora alcaldessa que l'any passat ja no el vam fer. 

Rumors de colles!!!!! Qui no es vol saber???? Ja deien que els nens de l'institut faran una colla, doncs sembla que no per tranquil.litat de moltes mares i pares. Faig una aposta junta! Aposto que aquest any serem més colles locals que altres anys, que us jugueu? Segur que no teniu tanta informació de rumor com jo muajajaja Segueixo apostant: tindrem dues escoles de ball locals concursant a la Gran Rua i a la Batalla de Coreografies. Hi ha un grup que desapareix, dos que tornen i un que passarà a ser dos. Jo desitjo que tant nous com vells apostin per continuar pel bon camí i apostar per un carnaval de qualitat. Per sobre de la vostra festa tenim la imatge del nostre carnaval que aquest any rebrà més visitants que mai i està en joc ser Festa d'Interès Nacional. 

Les colles ja van a tope buscant la NAU! Mentrestant l'ajuntament no dòna facilitats per la nau però diuen que sí la donaran a nivell pressupostari i faran una aposta una mica més clara per un carnaval, que els hi recordo, està lluitant per ser FIN. Ja tenen sobre la taula les propostes de la gent del carnaval, vull entrega 100% per tot el que es demana. Sense el vostre recolçament s'ha col.locat al carnaval de Cunit com a millor de Tarragona, fins i tot per la premsa i s'està lluitant amb els mediàtics Sitges i Vilanova, imagineu-vos amb una mica de recolçament per la vostra part. Jo ja m'encarregaré que tothom tingui clar que la qualitat i el sentiment de Cunit és difícil d'igualar però vosaltres de donar un major suport a l'entitat que us posa les coses tan fàcil. 

Més secrets que no sé si els puc dir però ja sabeu que em dòna igual... que els deixaré per un altre moment. Colles seguiu traballant per lluir com mai disfresses, balls i carrosses!!! Fins aviat amb més informació... 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit