CunitCarnaval.com

A partir de demà tots amb nau!

La nau per aquest carnaval 2016 ja és una realitat un mes abans que altres edicions a conseqüència de la bona simptonia entre Colles i Ajuntament. A la reunió d'ahir es va exposar on anava cadascú dividit en tres localitzacions: Nau a Cubelles i naus oest i est del camp de futbol. Amb això clar es va explicar com quedaria la nau més propera a la gossera municipal que esperem sigui de formigó per a què no hi hagi cap problema per sortir o caigudes com altres anys.

Ara sí s'espera una major qualitat de les colles locals que amb més temps no tenim excusa per oferir una edició inoblidable parlant de nivell. Es desitja que totes treballin des de ben aviat igual que estan fent amb les disfresses i complements. Porten treballant temps inclús amb les coreografies que la participació a la Batalla de Coreografies va augmentant molt rapidament.

Us podem avançar algunes dades que us aniran bé per a participar a la Batalla de Coreografies de divendres nit de carnaval. Les cançons no poden tenir una durada de més de 4 minuts ni menys de 2. La participació aconsellada per a la batalla està entre 15 i 35 persones, l'espai s'amplia una mica comparat amb el de la darrera edició. Dues categories de premis: LOCALS I VISITANTS. 

Dijous es tancarà una de les novetats que ahir ja vam avançar a les colles per a què el carnaval sigui encara millor. Potser dijous ja podem informar de tot i és una noticia molt bona per a tots. Però us donarem alguna pista... Farà que el carnaval s'escolti a tota Catalunya i Andorra, portarà molts més visitants, farà que el programa d'actes sigui com el carnaval es mereix... massa dades ja. Us olereu per on van els trets? 

És una gran satisfacció anar tancant tot el que es porta progamant des de març. Estem desitjant donar-vos més informació de tot. Així que quan tot es vagi tancant rebreu les novetats. Ah! Dia 13D es farà el mercat de disfresses i complements. Us donem idees:

- Teles

- Complements

- Disfresses

- Altaveus o equipaments de so i llum. 

- Material per a complements o carrosses.

- I tot el que penseu vosaltres que es pugui familiaritzar amb el carnaval que segur que hi ha més coses. Feu còrrer la veu entre la gent de les colles!

Salutacions carnavalers! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit