CunitCarnaval.com

Més i més carnavalers

Des de l'estiu és molta la gent que ha parlat amb nosaltres per totes les vies possibles per demanar participar a alguna colla de Cunit. Tota aquesta gent que ens ho demana amb tanta il·lusió també fa gran el nostre carnaval. Era petit el tant per cent de gent de Cunit que ens demanava sortir a una o altra colla perquè això entre els habitants ja es cuina d'una edició a una altra.

La secció de colles de la web ha estat un encert molt gran. Al 2012 ja es deia que les colles estaven molt lluny dels interessats per sortir al carnaval amb alguna d'elles. Estem molt satisfets de poder apropar les colles a tots vosalres i que tingueu la oportunitat de gaudir d'un carnaval que any rere any es supera. Alguns pregunten per coreografies, altres de grups més familiars, altres per quina mitjana d'edat, etc. Totes i cadascuna de les colles de Cunit, que ja són 18, tenen la seva peculiaritat i per això hi ha tants grups. 

Ara és feina dels grups transmetre la passió amb la que es viu aquí el carnaval i que totes les activitats arribin a la gent que està tant interessada per viure el nostre carnaval. No podem decebre des de les colles a tanta gent que ha confiat en nosaltres i tenim una gran responsabilitat. 

Ja és segur que superarem el récord de colles locals participants al carnaval 2016, però aquesta dada segur que ve acompanyada per una altra que ens fa igual il·lusió: màxim de gent sortint a colles locals. Després de les inscripciones tindrem dades objectives i les anunciarem. 

Colles atentes que la setmana que ve hi ha reunió per rebre tota la info per a la Batalla de Coreografies de divendres 5 de febrer i de la Gran Rua de dissabte 6. Es parlarà d'inscripcions, de bases, novetats, colles participants, etc. Si no heu rebut email aviseu a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . No desperteu tard perquè aquest any estarà tot tancat abans de Nadal. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit