CunitCarnaval.com

Demà reunió informativa

Ja haureu parlat, us haurà arribat un email amb la convocatòria però molt millor si avui us fem un recordatori. Demà, dia 9, reunió a l'Espai Jove (carrer dels Horts, 5) a les 19.30 hores es durà a terme la reunió on s'informarà de totes les coses rellevants de la Batalla de Coreografies i de la Gran Rua.

Feia algun temps que no hi havia aquesta reunió gran amb totes les possibles colles participants però aquest any era molt necessari. Cal presentar la nova junta i així tothom posarà cara a tothom, s'explicaran les petites novetats que hi poden haver, dates per inscripcions i a més es donaran a conéixer algunes activitats noves per a aquesta edició. 

El canvi de concepte de carnaval s'explicarà breument per a què tot el que participi sigui conscient que no és un carnaval més. Ja sabeu que la gran novetat és que Carnestoltes i Reina a partir d'aquesta edició la portarà un any cada colla cunitenca i això porta canvis pel programa d'actes i una millor agenda i qualitat dels esdeveniments. 

Com sempre es parla tant de sentiment i qualitat veureu que hi ha unes mesures que segurament us agradaran a tots els que aposteu per un nivell espectacular a les vostres colles. La nova junta, i per tant, totes les colles de l'associació aposten per un bon comportament i respecte per un carnaval familiar i de gran renom al territori. Parlant uns amb els altres es veu com tant el nivell local com visitant va in crescendo i abans de res, ja us agraïm aquest esforç que feu. 

Serà un plaer rebre a Cunit a totes aquestes colles que volen participar a un esdeveniment que és molt més que un carnaval. Serà important la vostra implicació tant a la Batalla de Coreografies, on quasi la totalitat de colles locals participaran i ja sabeu que hi haurà premis per locals i visitants i com no, a la Gran Rua de dissabte. Tenen moltes bombes preparades i a veure si la nova composició de l'entitat diu alguna cosa d'aquestes sorpreses. 

Fins demà carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit