CunitCarnaval.com

Bona trobada entre colles

La reunió d'ahir es podria resumir com una gran trobada de colles que amb gran il.lusió i proximitat busquen que el carnaval de Cunit sigui una experiència inoblidable. Va ser una reunió de colles a colles i això fa que el tracte sigui molt més proper i doni lloc a més diàleg. Es va parlar molt del carnaval 2016 i tant centrats en ell, va faltar comunicar la data del carnaval d'estiu.

Ja sabeu que des d'ara fins el 22 de decembre teniu de temps per entregar la vostra inscripció, com a novetat es poden fer per email (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ). Es fan així amb la intenció de tenir tot llest quan abans millor. Ja es va comentar ahir que la intenció per a properes edicions es fer-les molt abans i serà un compromís de la nova junta. 

Estem molt contents per rebre a totes les colles a Cunit i explicar el projecte de carnaval que ens diferencia de la resta. La colla Soñadores porta la Reina i a Sa Majestat Carnestoltes, i des d'ahir tots tenim clar el que signfica aquest canvi per al nostre carnaval. Us convidem a venir a tots els actes que es celebren, ja que des d'aquesta edició esperem que el carnaval arribi a una altra dimensió.

A la inscripció us podeu inscriure tant a la batalla de coreografies com a la Gran Rua. Seria genial comptar amb la vostra participació per als dos esdeveniments de colles que tenim. La Batalla de coreos ja sabeu que serà la nit del 5 de febrer i és un acte molt dinàmic i divertit que omple el pavelló de gent i animació. El públic de Cunit ja sabeu que sempre s'entrega a les coreografies de les colles que participeu. Us animem a participar a un acte que us deixarà molt bones sensacions. 

De la Gran Rua poc calia parlar. Ja que els canvis són pocs però sempre es vol millorar. Com es va dir es prenen mesures per millorar la qualitat i no només es treballarà abans i durant el carnaval per assolir aquesta qualitat sinò qué després també comptareu amb la informació per a què serveixi d'inspiració per a la següent edició.

Abans de continuar, agrair la vostra assistència a aquesta trobada ja que sabem que feu grans esforços per venir a les reunions i participar als esdeveniments. També donem les gràcies per totes les bones paraules que dediqueu al nostre carnaval i també als comentaris que farà que tot millori encara més. 

Ara sí que sí, la data de la Rua del carnaval d'estiu és: 16 de JULIOL del 2016Un dissabte que promet molt i es farà una activitat de tot el cap de setmana que ja s'està preparant i serà molt atractiva. Un producte nou que pot resultar molt espectacular i donarà a Cunit un estiu original i ple de color. 

Salutacions i a continuar amb les inscripcions! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit