CunitCarnaval.com

Anirà a més la màgia de Cunit?

Molts diran "per a què voleu més màgia a un dels carnavals més especial que existeix?" Doncs sí Cunit vol més i per aquest motiu mai acaba d'estar content del tot per molt bé que funcioni cada edició. Sempre ens quedem amb es "podria haver fet allò i això". Potser és un dels secrets d'aquest ràpid creixement que ara no es pot veure aturat.

Aquest any es pot veure superat el rècord de colles locals participants un altre cop. Les colles locals ja saben que per sortir i donar l'espectacle que es vol han de donar cada cop més i una de les proves és que s'estan sumant molts a la batalla de coreografies, s'estant emportant premis a altres carnavals i volen lluir com mai al carnaval que ara s'ha convertit en capital, Cunit. Deixem obertes moltes opcions per omplir més de màgia i que sigui més especial aquesta edició. Però sabem que el nivell de seguretat haurà d'anar a més com ho fa el nombre d'espectadors que rebem. Les colles han evolucionat en seguretat i el nostre ajuntament es veurà obligat a sumar en aquest aspecte. 

Tenim model, potser un model líder al territori ara mateix. Pensem portar-lo fins els seus limits. Potser s'han de prendre més decisions i no es deuria tancar la porta a no obrir inscripcions i convidar a les colles que volen sumar per un model que comparteixen. L'any passat ja es van fer informes sobre l'actitud dels grups participants, bona idea que s'ha de continuar aplicant. Les colles són cada dia més conscients que és un espectacle pel públic que rebem, encara que elles ho gaudeixen com mai. L'espectador que ve a Cunit vol veure un show que no pot veure a altres pobles. Cunit és especial i es nota als seus carrers plens. Parlant de carrers, encara el Carnaval de Cunit no té plaça ni carrer. Una altra cosa que fa riure. Però continuem lluitant pel model que volem. 

Veient el brutal impacte de la batalla de coreografies de divendres nit, seria bo promoure un altre acte per a colles. Però no avancem tant que si no ja és massa. Ara tothom ja sap que la colla Dancing Cunit porta un Carnestoltes amb molt poca vergonya i una reina que ens farà ballar a tots. S'espera molt d'ells i segur que ho donaran tot per deixar a tothom de pedra. El Boig anirà informant sobre com porten la feina que ja us podem dir que marcarà diferències segur, però es porta tot amb molt secret. A veure que ens tenen preparat! 

Poc més a dir, això ja està en marxa i el que sí que us podem dir és que hi haurà novetats en temes de comunicació, difusió dels actes i sorpreses que aniran arribant. Necessitem un Cunit ple tots els dies si no estarem donant la raò a un ajuntament que no vol un model de qualitat i sentiment. A per totes! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit