CunitCarnaval.com

Ara sí és l'hora!

És cert, anys enrere abans de començar el carnaval les xarxes havien viscut un llarg recorregut. Aquest any ha estat diferent. Dues setmanes per l'inici del millor carnaval del planeta i no podem deixar perdre terreny ni presència, això està molt clar. És nostra hora. Esteu preparats per no parar d'interactuar a les xarxes? Volem que tots els perfils de cada cunitenc tingui vida carnavalera com ja comencem a veure.

Comencem a posar una foto carnavalera als nostres perfils. Tenim que respirar aquest esperit desde ja. Tenim dues setmanes per fer la campanya més brutal vista al nostre carnaval i amb el suport de tots ho aconseguirem. Serem instensos potser massa però així som els carnavalers. La Colla Dancing Cunit prepara una campanya que comença en breus que ens animarà a tots a moure el cul! No podem avançar gaire més, però colles atentes que arriba una bona. 

Com ja explica el Boig a les seves xarxes les nostres colles estan més engrescades que mai per donar batalla amb les coreografies. És impressionant l'impuls que està rebent la Batalla de Coreografies, tant que ja és acte gran al Carnaval amb tan sols tres edicions. Aquest any les expectatives estan posades en consolidar el nou regnat de Cunit, avançant un cap de setmana la presentació dels protagonistes del nostre carnaval. A la seva primera edició ja va ser brutal. 

L'agenda de Carnestoltes i Reina serà la que marqui any rere any la diferència amb l'anterior edició. Aquest any esperen moltes sopreses ja que Dancing Cunit espera als darrers dies per donar més informació i sorprendre a tothom. Són una colla que ens oferirà de ben segur un gran espectacle a cada un dels actes i això movilitzarà el nostre poble per a no perdre's cap dels seus actes. Ho estan donant tot no els hi podem decebre. 

És hora de que cada gota d'energia que tenim vagi destinada a fer encara més gran el nostre carnaval. Les colles visitants ens envien missatges que estan desitjant trepitjar el carnaval de carnavals per lluir com mai i aquest ambient que es viu a Cunit no és fàcil de trobar. Públic us necessitem més que mai, les colles fan molta però molta feina per treure la qualitat que llueixen. Hem d'agrair aquest treball que és el que fa gran el nostre carnaval. Aplaudim, animem-los i fem les millors fotos! Instacunit ja prepara concursos i tenen molts i bons premis que agradaran. Esteu atents a les seves xarxes. 

Per concluir per avui... Donem el tret de sortida a la edició més emocionant per ara del carnaval, per diferents actes ens han tocat la fibra i quan treiem el sentiment som els més forts. Comparses, carrosses, públic, visitants, voluntaris, policia, brigada, seguretat privada, protecció civil... tots donaran el millor perquè aquesta edició sigui inoblidable. 

Visca el MILLOR CARNAVAL DEL PLANETA! Visca el Carnaval de Cunit! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit