CunitCarnaval.com

25 anys de Reina

És bo saber d'on venim, aniríem massa lluny si parléssim dels anys 30 que és fins a on tenim constancia que Cunit celebrava carnaval. Però per parlar d'això no cal anar tan lluny. Al 1992 sortia la primera Reina del carnaval de Cunit, potser la figura que més importancia històrica li hem otorgat a Cunit. Anys de fort creixement en ressò i programa. Volem felicitar a totes i cada una de les que han regnat.

Per tant, aquest any comptem amb el 25è aniversari d'una de les nostres figures. El Dancing Cunit té el plaer de dur a terme aquest regnat on ella fa 25 anyets. Una de les coses que més ens agrada és que cada colla li donarà importancia als protagonistes com cada una d'elles vulguin. Una colla escollirà donar més vida a Sa Majestat Carnestoltes i altres a la Reina. Això sempre serà comentat per tothom i donarem que parlar amb les nostres decisions. 

25 anys que han donat per molt. Quasi sempre s'ha escollir amb una Gala d'elecció de Reina i fins i tot havia comptat amb dues o tres dames d'honor. Sempre anava ben acompanyada la nostra Reina. Al 2012 es decideix fer canvis en tot el plantejament del carnaval. On Carnestoltes i Reina partirien de la mateixa escala d'importancia. Tots dos a la mateixa carrossa, i com a màxim amb reis infantils acompanyant. I el canvi més actual que és el que tots sabem; és que des de l'edició de 2016 Reina i Carnestoltes seran portats per una sola colla. Y any rere any aquesta colla canviarà. 

Amb aquest darrer canvi, s'ha variat tot molt. Ja que la colla organitzadora ha de tenir tot llest un cap de setmana abans de la Gran Rua i Batalla de Coreografies per lluir-lo amb Cunit. Cada colla serà lliure d'escollir com ho farà, a on i quan. L'any passat, Soñadores, van fer un teatre musical al Casal Municipal molt emocionant que va fer que aquesta idea triomfès de debò. Tant com per repetir-la en aquesta edició. La colla escollida va ser Dancing Cunit que promet molt aquest dissabte 18 de febrer a la Sala del Casal. Amb tres passes: un a les 17:30 (infantil) un a les 19:30h i el darrer a les 22.30h. Les entrades podran ser recollides a partir de dimarts 14 de febrer a Adana, Cafeteria Vinilo i l'escola Dancing Cunit. 

Prepareu-vos que venen molt fort. Plens d'energia i il·lusió! La millor manera de donar suport es omplint la Sala i animant com es mereixen. No espereu a darrera hora perquè no quedaran més tiquets! No ho havíem dit, pero és totalment gratis i l'aforament no és gaire gran. Tots amb ells! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit