CunitCarnaval.com

Avançant "pasito a pasito"

Ahir nova assemblea on ja no hi falta cap colla i això és tot un repte que s'està aconseguint. Ningú es queda sense assistir a les reunions que marcaran el futur del 30 aniversari. Ordre del dia curt per parlar dels propers actes, Feria d'abril i tancar l'incorporació d'una nova vocal. No sempre seran reunions interminables. Us fem resum carnavalers!

Primer donar la benvinguda a la Vocal Maribel Rodriguez. Tot un exemple per a tots. Exemple de sentiment, d'hores dedicades, de positivisme i de defensar la nostra festa gran. Aprovat aquest punt sense cap dificultat calia parlar d'altres punts que segur que ja us comencen a moure de casa. 

Per ordre cronològic toca parlar de la Feria d'Abril, que pel que sembla torna amb un format molt més favorable per organitzar la Caseta del Carnaval; no com en anteriors edicions. Si les condicions són les òptimes l'assemblea dóna total suport a dur a terme la caseta més carnavalera de l'esdeveniment. Sabem que per molts cunitencs és important que el Carnaval sigui present i les colles estan disposades a fer aquest esforç si les condiciones pactades són òptimes, com ja hem dit. Molt aviat confirmarem si és així i ens agradaria donar-vos aquesta bona noticia. 

Poc després el 20 de maig, podreu comptar amb un esdeveniment que ja concentra molta gent al casc antic. Com és el Contraband. Allà hi serem per col.laborar organitzant una "Paellada contrabandista" a la plaça del Casal i donar molt ambient a aquest acte especial d'història cunitenca. La regidoria de Turisme ja sap que compta amb tot el nostre suport per aquesta jornada on visitants i carnavalers gaudeixen del nostre passat per un dia. 

Molts ja pregunten sobre el 30 aniversari i l'estiu. No es pot avançar gaire encara. Si alguna colla està interessada en participar a actes de l'estiu, seria bo enviar un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i fer-ho saber. Pasito a Pasito... ara toca veure si es tanca el tema Feria d'abril i després ja està confirmat la Paellada Contrabandista. L'estiu sabem que interessa, per això tan aviat com sigui possible donarem informació i del 30 aniversari ja sabeu que s'està portant tot una mica en secret però també avança poc a poc. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit