CunitCarnaval.com

Per què a la nostra caseta?

 

Per què tothom vol venir a la nostra caseta? Sabem que hi ha els mateixos mostradors, les mateixes neveres, la mateixa lona de caseta, igual cuina, etc. Què és el que destaca? Doncs una resposta ben fàcil. Que en unes quantes paraules contestarem. 

Tot comença amb la iniciativa d'oferir un pack de polseres i mocador de la caseta "EL.CARNAVAL.ESTA.DE.FERIA". Que inclou una polsera de descomptes pels sis dies a la nostra caseta, dues polseres que cada una d'elles inclou una tapa més una consumició i el mocador que distingeix la nostra caseta de la resta. L'oferta surt un mes i mig abans de la Feria d'Abril de Cunit i a la gente li comença a seduir aquesta proposta i rebem una gran acceptació. Tot seguit d'un bon ritme de venda a l'Estanc, Fotovideo Alfonso i Edu Lopez fotografia. I de cara al començament de la Feria ja en tenim més del 80% dels packs venuts. 

La gent a més de trobar aquesta opció econòmica, compra el pack amb la intenció de viure un ambient diferent a la nostra caseta. On trobaran diferents activitats que destaquen. Com serà tres dies, on a les 19 hores, tindrem classes de sevillanes impartides per Cristina Navarrete. Després tenim dues tardes de "Montaditos" i grans ofertes als vermuts per gaudir de un migdia esplèndid a la nostra caseta. Nits diferents en les que gaudir d'una manera diferent i amb un bon rotllo irrepetible. La gravació d'un magnífic Harlem Shake. Aquí un petit resum de les activitat que es duran a terme durant els dies de la Feria: 

DIMARTS 30 D'ABRIL

Apertura a les 17 hores

Masterclass de Sevillanes a les 19 hores (Totes les edats)

Inaguració a les 21.30 hores

CIGALITA'S PARTY

DIMECRES 1 DE MAIG

Vermut migdia amb ofertes interesants 

Masterclass de Sevillanes a les 19 hores (Totes les edats)

Tarda de "Montaditos" 

DIJOUS 2 DE MAIG

Vermut de migdia amb ofertes interesants 

UNIVERSITY PARTY

DIVENDRES 3 DE MAIG

Masterclass de Sevillanes a les 19 hores (Totes les edats) 

Tarda de "Montaditos" 

FESTA HARLEM SHAKE*

*Per la Festa Harlem Shake podeu portar disfresses que us guardarem. I la gravació serà aproximadament a la 1 de la nit. 

DISSABTE 4 DE MAIG

Vermut de migdia amb ofertes interesants 

CLOSING PARTY

DIUMENGE 5 DE MAIG

Vermut de migdia amb ofertes interesants

Dinar amb col·laboradors

Tarda de cloenda 

Un cop esquematitzades les nostres activitats, ens agradaria parlar sobre el que serà la nostra caseta. El concepte es que regni el bon rotllo, amb bons apats i un ambient alegre. Per això hem encarregat els millors embotits, carns i tapes per a què tothom les gaudeixi a la nostra caseta. On es faran els millors vermuts, dinars i sopars de la Feria. I podrem completar el dia amb grans finals de jornada on podrem ballar sense parar. Esperem que sigui un bon punt d'integració per a gent de totes les edats, com ho són tots els actes que organitzem i que tothom col·labori amb el millor Carnaval de la zona.

Un dels fets més destacables d'aquest any és l'ajornament de l'inici de la Feria a causa de les pluges dels últims dies. I gràcies al seguiment que tenim a les xarxes socials hem col·laborat per fer arribar al màxim nombre possible de gent l'ajornament. Molt importants les xarxes socials per fer còrrer la veu amb gran rapidesa i efectivitat. Done'm les gràcies a tota la gent que ha compartit la informació d'aquest fet per facebook i twitter. L'ajornament no varia en res l'agenda, ja que seguirem gaudint de sis dies de festa. 

La Fiira d'Abril de Cunit és una de les activitats més importants que es celebren a Cunit i arriba a la seva 17ª edició. Per celebrar el nostre primer any a la junta us convidem a que vingueu a visitar-nos durant aquests dies a la nostra caseta. 

 

 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit