CunitCarnaval.com

"EL.CARNAVAL.HA.ESTAT.DE.FERIA"

S'ha acabat la Fira d'Abril de Cunit, sis dies d'alegria per a un poble que s'ho mereix. Tothom patia pel temps que estava fent fins que dimarts va arribar un sol que ens ha acompanyat durant totes les jornades.

Durant aquests dies de Fira d'abril hem anat veient fotos a les xarxes socials de tots els assistents a l'esdeveniment. Tot eren somriures, bon rotllo, ganes de festa, ballar, etc. També veiem com la gent omplia la nostra caseta tant a dinars, com sopars i venien per acabar la festa amb ganes de passar-ho bé. Una dona ens va dir "no es que repartáis bebida, comida o pañuelos, estáis repartiendo alegría" i és una frase que ens ha marcat molt; ja que realment un dels objectius a l'iniciar el nostre camí era donar alegria a Cunit. Ha estat tot un plaer tenir la caseta plena de gom a gom cada dia i ben bé cada hora des de dimarts a la tarda. Hem apropat el Carnaval de Cunit a tots el visitants a aquest esdeveniment i hem parlat sobre tots els actes que vindran properament. 

Totes les nits teniem la caseta plena de gent i a més de totes les generacions possibles; families amb els fills, amics, gent gran que forma part d'entitats de Cunit... Tothom comentava la qualitat de les tapes de la caseta, l'ús de les polseres de "EL.CARNAVAL.ESTA.DE.FERIA", el bon ambient que s'ha creat i la proximitat que teniem amb tota la gent. És el moment de donar les gràcies a tots els que han col·laborat amb nosaltres desinteressadament, a tots els assistents que han fet que cada dia sigui inoblidable i a la gent que estima tant com nosaltres al Carnaval de Cunit! 

Aquesta setmana penjarem el Harlem Shake que es va gravar a la nostra caseta amb la col·laboració de tots vosaltres!!!! 

Cunit té més vida que mai! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit