CunitCarnaval.com

Arriben els actes d'estiu

 

El dia 21 de maig a la Sala d'Actes del Casal Municipal de Cunit, carrer Sant joan 2, es presenten oficialment la web i els actes de l'estiu amb alguna que altra sorpresa que encara no podem avançar. L'esdeveniment per el que més es pregunta es la nostra Gran Rua d'estiu; l'obertura del període d'inscripcions el fem coincidir amb la presentació oficial de la web i els actes. Per tant, tots els grups que es vulguin inscriure hauran de venir personalment a la presentació on ja els hi donarem el número o lletra que hauran de dur com identificatiu a la Rua. La resta d'inscripcions es faran fins el 10 de juny a l'OAC de l'Ajuntament (Carrer Major número 12).

Seguim parlant de la Rua, molts grups ens van demanar fer-la coincidir el mateix cap de setmana que a Calafell (6 de juliol)l i hem fet l'esforç per a què a Cunit es faci divendres 5 de juliol amb sortida de la Rua a les 21.30 hores amb un recorregut totalment nou que passarà per la platja on tindrem la festa final. 

Els altres actes que estem preparant per aquest estiu són Sant Joan, Correbars de Festa Major, Elecció de Carnestoltes i Reina i "Chiringuitada". Actes que animaran Cunit durant la temporada estival. Us hi esperem el dia 21 de maig a la Sala d'Actes del Casal Municipal!

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit