CunitCarnaval.com

Agenda

Carnaval 2017

LLEGA UNA NUEVA EDICIÓN DEL MEJOR CARNAVAL DEL MUNDO!!!! 

YA SABEIS QUE TODOS LOS ACTOS SON GRATUITOS 

Programa oficial: #CARNAVALCUNIT

Dissabte 18 de febrer

Al Casal Municipal, a partir de les 17,30h, presentació del Rei i la Reina del carnaval de Cunit 2017 (primera desfilada amb entrega de premi al guanyador del concurs infantil de cartells, segona desfilada  a les 19.30h amb entrega de premi al guanyador del cartell de carnaval Cunit 2017 i la tercera a les 22,30h)

Dijous, 23 de febrer

A partir de les 17h, a la plaça del Casal, tallers infantils amb temàtica carnavalesca.

A partir de les 18h cercavila del Rei i la Reina del carnaval acompanyats de  xaranga amb inici a la plaça del casal i final a la plaça de la Vila i acabament amb el discurs poca-solta d’inici del carnaval 2017 per part del Rei.

Divendres 24 de febrer

Al pavelló municipal, a partir de les 17,30h animació infantil i berenar.

A partir de les 22h al pavelló municipal, ball de carnaval per a tothom, i a partir de les 23,30h, concurs de coreografies presentat Neus Gonzalez. Tot seguit,  ball de disfresses amb el Dj Eric Lloret.

Dissabte 25 de febrer

Al matí per diferents places del casc antic de la població, exposició de carrosses de carnaval.

A les 18.30h Rua de Carnaval Cunit  2017 amb inici al carrer de l’Estació i per diferents carrers de la població.

A partir de les 22,30h al pavelló municipal Els Joncs, gran ball de carnaval amb festa “LOS40”, amb els Dj’s Victor de la Torre i Neus Gonzalez”. Dj convidat Albert Kren de Kapital. En el decurs del ball es comunicarà els guanyadors de la rua.  

Dilluns 27 de febrer

A partir de les 17h, al pavelló municipal, ball infantil de carnaval amb batalla de confetti i animació.

Dimecres 1 març

A partir de les 17h, Rua del Dol pels carrers de la població, amb acompanyament de batukada, i es llegirà el testament de la mort del Carnestoltes. Seguidament a la plaça de la Unió,  sardinada popular.

 

Estiu 2015

Per a l'estiu 2015 també es preparen novetats. Peces clau com el Correbars són inamovibles però atents a tota la resta que segur que venen amb moltes novetats. Ja sabeu que l'acte que obre el cicle de l'estiu és la caseta  a la Feria d'Abril de Cunit del 30 d'abril al 3 de maig. Just després anunciarem l'agenda de l'estiu que ja estem preparant amb gran motivació. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit